Watch, Follow, &
Connect with Us

For forums, blogs and more please visit our
Developer Tools Community.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Thread: Delphi XE7 Help Installation Assistance Required


This question is not answered. Helpful answers available: 2. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 2 - Last Post: Mar 7, 2015 12:11 AM Last Post By: Gérard Esposito
Philip Jackson

Posts: 18
Registered: 6/14/01
Delphi XE7 Help Installation Assistance Required  
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Dec 6, 2014 4:40 AM
Hi

Delphi XE7 installed and running OK except that I do not have any Help files accessible from within the IDE (or externally come to that).

I thought I had selected these on the installation but cannot find anything.

Can someone please advise?

Thanks for looking

Philip L Jackson

Edited by: Philip Jackson on Dec 6, 2014 4:40 AM
quinn wildman

Posts: 856
Registered: 12/2/99
Re: Delphi XE7 Help Installation Assistance Required [Edit]  
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Dec 8, 2014 11:45 AM   in response to: Philip Jackson in response to: Philip Jackson
To know how to help you we need to know what error you are getting.
However, the error "RAD Studio's help namespace is not defined " is most
common and the solution is here:
http://support.embarcadero.com/article/43035

Philip Jackson wrote:
Hi

Delphi XE7 installed and running OK except that I do not have any Help files accessible from within the IDE (or externally come to that).

I thought I had selected these on the installation but cannot find anything.

Can someone please advise?

Thanks for looking

Philip L Jackson

Edited by: Philip Jackson on Dec 6, 2014 4:40 AM
Gérard Esposito

Posts: 1
Registered: 12/3/09
Re: Delphi XE7 Help Installation Assistance Required [Edit]  
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Mar 7, 2015 12:11 AM   in response to: quinn wildman in response to: quinn wildman
Hi quinn,

My problem is that the Help_Setup.exe is inexistant in the web installation and in the iso file it is 0bit wide!!!
I suspect that we have to install the first version and after the udate 1.
Legend
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Server Response from: ETNAJIVE02