Watch, Follow, &
Connect with Us

For forums, blogs and more please visit our
Developer Tools Community.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Thread: OEM_CHARSET



Permlink Replies: 1 - Last Post: Jul 10, 2014 10:24 AM Last Post By: Remy Lebeau (Te...
Salvador Huertas

Posts: 3
Registered: 1/14/02
OEM_CHARSET
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Jul 10, 2014 8:48 AM
Hi,

I have a older app that write chars into a Form (canvas) with Charset OEM_CHARSET, this works Ok in RAD Studio 2007 but now I've update to XE6 and this not runs. I change the charset and I allways get the same in the canvas. I must do something in the new software.

Thanks in advance.

Salvador Huertas.
Remy Lebeau (Te...


Posts: 9,447
Registered: 12/23/01
Re: OEM_CHARSET
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Jul 10, 2014 10:24 AM   in response to: Salvador Huertas in response to: Salvador Huertas
Salvador wrote:

I have a older app that write chars into a Form (canvas) with Charset
OEM_CHARSET, this works Ok in RAD Studio 2007 but now I've update to
XE6 and this not runs.

What is the actual problem?

I change the charset and I allways get the same in the canvas.

The same "what"?

I must do something in the new software.

Everything moved to Unicode in RAD Studio 2009. You should not have to deal
with charsets as much anymore, if at all. Strings are Unicode. Win32 APIs
used are Unicode.

--
Remy Lebeau (TeamB)
Legend
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Server Response from: ETNAJIVE02