Watch, Follow, &
Connect with Us

For forums, blogs and more please visit our
Developer Tools Community.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Thread: Testflight uploading not working ?



Permlink Replies: 1 - Last Post: Sep 12, 2017 9:40 AM Last Post By: steven chesser
steven chesser

Posts: 401
Registered: 4/13/09
Testflight uploading not working ?
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Sep 12, 2017 9:28 AM
Using latest Berlin for iOS

We've been using Testflight for a little bit and has been working as of the 6th of September.

Now it seems our builds causes the Testflight site to not work. Shows "Missing Compliance"

If you click on the build version # to bring that app up, in the middle area of the main page to work, it just loads up blank.

If we compile a test program with actual XCode written and it works.

Something has changed I assume with Apple gearing up with iOS 11 and EMB is behind on this and it breaks the upload?

What is odd is on the build that we have uploaded that works, if you click on the build # to bring up info, it brings up blank page too.

With the "test" program written in XCode , when we click on that build # , we get a page to load up and shows "Group" and "Individual Testers" and some other text to mess around with.
steven chesser

Posts: 401
Registered: 4/13/09
Re: Testflight uploading not working ?
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Sep 12, 2017 9:40 AM   in response to: steven chesser in response to: steven chesser
Legend
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Server Response from: ETNAJIVE02